Björklinge Glas
Org.nr: 559047-8078
Västerberga 142, 741 78 Uppsala

Uterum Uppsala

Vi kan bygga ert uterum

Har du en dröm om att vistas utomhus hela året? I Uppsala kan du få njuta av din frukost under alla årstider utomhus. När regnet öser ner kan du ändå skicka ut barnen för att leka, eller varför inte sitta med vänner och familj utomhus oavsett väder? Under de varma månaderna öppnar du bara glasdörrarna och fönsterna så får du in frisk luft och solsken. När vädret vänder och regn och rusk kommer in stänger du bara igen och njuter utomhus 

När vi ska bygga din altan kan processen så ut att vi först träffas och diskuterar utformningen. När vi sen är överens får ni en offert och en tidplan för genomförandet. Sedan hjälper vi er med tillstånd där det behövs. Vi bygger sen stommen och behandlar den enligt önskemål. Vi monterar på taket med kanalplast, glas eller plåt och sedan monterar vi glaspartier alternativt den lösningen ni beställt. Vi installerar sedan eventuell belysning och värme och sedan en bra avrinningsfunktion. I samband med leverans/färdigställande går vi igenom resultatet och gör en besiktning tillsammans. Det är viktigt för oss att ni är nöjda och att resultatet blev som överenskommet. 

Uterum på vit villa med stor trall byggt av glasmästeri Björklinge Glas
Vinterbonat uterum med trapp installerat och byggt av Björklinge Glas
Vit villa med uterum glasmästeri Björklinge Glas Uppsala

Byggprocess

Från grunden till belysning, oavsett om ni vill isolerat eller oisolerat så kan vi bygga ditt uterum i Uppsala.
Vi tar ett första möte och diskuterar utformningen du vill ha på ditt uterum i Uppsala. När vi sedan nått en överenskommelse får du en offert och en tidplan. En vanlig byggprocess kan se ut så här:

Björklinge Glas hjälper dig med de tillstånd som behövs för ett bygge av uterum.

Vi monterar isolerade skjutpartier efter den säsong ni valt.

Vi monterar taket med antingen glas eller plast och sedan anordnar vi avrinningen.

Vi monterar glaspartier till ditt uterum i Uppsala. Det gör vi efter den lösning du beställt. 

Björklinge Glas ordnar med den eventuella belysningen och värmen ni vill installera.

I samband med färdigställandet går vi igenom allt och besiktar resultatet tillammans med dig. Vi värderar väldigt högt att du är nöjd och att arbetet blev som överenskommet.

Inte nog med det så är vi också auktoriserade montörer av uterum och växthus åt Willab Garden. De har ett stort utbud av olika typer av uterum i Uppsala som är anpassade efter säsong.

Vi utför även balkonginglasningar, bygger uterum eller växthus

Vill du sitta ute året om? Eller odla dina egna ekologiska kryddor?
Här hittar du flera av de tjänster vi utför.