Björklinge Glas
Org.nr: 559047-8078
Västerberga 142, 741 78 Uppsala

Balkonginglasning Uppsala

Inglasningar av balkon och altan

Björklinge Glas skapar allt från en enklare inglasning till betydligt mer välisolerade lösningar som är anpassade till den kargaste vintern. Vi har både olika viksystem och tillverkning av måttanpassade inglasningar som förvandlar din altan eller balkong till ett härligt uterum i Uppsala.

Vi utför inglasningar av befintliga balkonger och altaner.
För mer information om hur du kan uppgradera din uteplats, kontakta oss!

Balkonginglasning i Uppsala fotad från insidan

Viksystem

Ett viksystem gör det enkelt för dig att glasa in en existerande balkong av den enkla anledning att systemet monteras innanför räcket. Ett viksystem uppfyller alla de krav myndigheterna har gällande barnsäkerhet, ventilation och brand vilket skapar din uteplats till ett uterum. Vikfunktionen gör glaset enkelt att rengöra och det rullar tyst.

Balkonginglasning i Uppsala fotad utifrån från gatan

Måttanpassade skjutdörrar

De måttanpassade skjutdörrar vi säljer och monterar kommer från Alab. Du kan välja mellan ”Season Classic” som är oisolerat system eller ”Season Isolated” som har isolering. Dessa system utformas utifrån de behov du har och dina önskemål. Alt för att de ska passa just ditt uterum. ”Season Classic” är ett tidlöst system med en lång livslängd på slitagedetaljer. ”Season Isolated” passar den som vill använda sitt uterum i Uppsala året om. Den isolerade skjutdörren är väldigt enkel att manövrera och har en hög känsla av kvalitet.